Tjänster

Hos oss finns kompetens

Det kan vara en utmaning att hitta kvalificerad personal till din verksamhet. Vi kan hjälpa er med bemanning av butikspersonal, lagerpersonal, demonstrationer och event. Vi vet att det är viktigt för dig att snabbt få professionell hjälp, vi vet också att det samtidigt måste vara enkelt och flexibelt att hyra personal.

 

Vi på LeXman erbjuder företag och butiker i dagligvarubranschen servicetjänster inom bemanning och övriga supporttjänster. Det gör vi med fokus på kvalitet, kostnadseffektivitet, kompetens och hög servicegrad.

Vårt huvudkontor är placerat i Stockholm men vi är ett rikstäckande företag.

 

Butik

LeXman har från start jobbat med bemanning av butik. Vi bemannar butiker med alla typer av arbetsuppgifter och är det något vi är experter på så är det butiksbemanning

LeXman bemannar hela din butik när det gäller plock. Allt från kolonial till färskvaruplock

LeXman bemannar alla butikskedjors kassasystem.

LeXman har många duktiga konsulter som är utbildade inom delikatessdisken. Vi är noggranna med att utbilda vår personal för att säkerställa att både kvalité och hygienkraven uppfylls.

LeXmans konsulter är noggrant utbildade inom delikatessdisken. För att både kvalitet och hygienkraven ska uppfyllas.

LeXman har personal som är utbildade och certifierade inom Svenska spel, ATG och Posten

LeXman har stor kunskap inom vad som krävs för att utföra en effektiv och korrekt inventering.

LeXman hjälper er med att bygga om i er butik. Allt från hyllmontering till projektledning.

Etablering

Vår etableringsavdelning levererar en helhetslösning utefter era behov. Vi har centrala avtal som innebär att vi hjälper företag med ombyggnationer eller uppbyggnad. Vi har välutbildade konsulter och alla har ID06 behörighet.

E-Handel

Vi på Lexman har stor erfarenhet av E-Handeln. Vi har samarbeten med dom ledande företagen inom branschen och vet därför vad som behövs

LeXman utför alla slags uppdrag. Allt från inkommande till utgående ordrar.

Vi plockar påsar på löpande band. På bland annat Coop Online och Middagsfrid.

Leverantör

LeXman samarbetar och utför uppdrag inom hela dagligvaruhandeln. Vi hjälper er med allt från merchandise, demonstrationer och varupåfyllning.

Demonstrationer är ett bra sätt att promota en ny produkt eller öka försäljningen på en specifik vara. Vi ordnar allt kring demonstration i butik. Allt från att inleda diskussioner med butiken till att arrangera allt inför demonstrationstillfället och tillsätta personal. För att underlätta tar vi hand om helheten vid demonstrationer, dvs leverantör bokar personal och produkt och lämnar sedan över ansvaret gällande kontakt med butik till oss på LeXman. Vi sköter sedan alla kontakter och presenterar inspirerande teman och bygger upp hela exponeringen.

LeXman hjälper er med allt från att dela ut reklamblad till att bjuda på varuprover.

Lokalvård

LeXman utför alla uppdrag inom städ. Vi använder sig av en kemikaliefri städmetod.

Vi städar hos alla typer av verksamheter – butiker, industrier, kontor, skolor, daghem, bostadsrättsföreningar m.m. och utför saneringar, klotterborttagning, trappstädning, fönsterputsning, golvvård, allergistädningar och liknande. LeXman tillhandahåller med andra ord alla de typer av tjänster ett företag kan tänkas söka och vi erbjuder självklart möjlighet att alltid skräddarsy ett avtal så ni får en tjänst som passar era behov.

Vi är flexibla och arbetar miljövänligt och innovativt för att alltid veta att vi erbjuder er kunder de mest effektiva och prisvärda tjänsterna. Vi vet att för många företag är miljötänket en stor del av verksamheten och därför håller vi oss alltid i framkant med de senaste teknikerna.

LeXman har utvecklat en ny städmetodik som är kemikaliefri utan bygger på att man låter ett aktivt vatten ta sig an smutsen i din butik. Den nya metoden har inte bara visat sig höja kvaliten avsevärt ute hos våra kunder utan även varit kostnadsbesparande