Om Lexman

13 år i branschen

butik

LeXman är ett bemanningsföretag med stark tillväxt. Företaget grundades 2005 i Stockholm och är idag rikstäckande. Våra uppdragsgivare hittar vår servicepersonal från Ystad till Sundsvall och vi har idag över 200 anställda konsulter..
LeXmans framgångar bygger på goda relationer med kunden samt vår inställning att alltid lösa våra uppdragsgivares problem. Vår ledning har själva ägt och drivit egna butiker och har mycket hög kunskap och kompetens inom bemanning och övriga supporttjänster

 

Parallellt med en stark tillväxt är det viktigt för oss att vara en god arbetsgivare som ger sina anställda möjlighet att utvecklas i sitt arbete på ett säkert och tryggt sätt.

Flexibilitet

Vår stora fördel är att vi förstår den situation du befinner dig i när det gäller personalkostnader och tid. Hos oss kan du därför skicka hem en konsult när de är klara och behöver därför inte betala för tid som du inte behöver. Du behöver inte heller betala övertid om de behöver stanna kvar utan du lägger bara till ytterligare normaltid. Minsta uthyrning är 3 timmar.

 

Kunskap

Våra konsulter är alltid utbildade innan de kommer till dig, eller så utbildar vi på plats hos dig. De flesta har lång erfarenhet från arbete i branschen och har alltså den erfarenheten du behöver för att veta vad som krävs just för dig.

 

Kompetens

LeXmans ledningsgrupp har mångårig erfarenhet från branschen. Vi vet vad som krävs och vi förstår dina behov hela vägen upp till ledningsnivå. Vid behov kan vi hjälpa dig bygga om hela din butik från grunden eller hjälpa till vid nyetablering.

 

Nöjd kundgaranti 

Vi erbjuder dig Nöjd Kund garanti. Det vill säga att om en konsult inte uppfyller de krav ni ställer så river vi fakturan för den tiden. Vid behov kan vi tillsätta med en annan person.

 

Rikstäckande

Vi startade i Stockholm men är idag rikstäckande. Du hittar våra konsulter från Ystad till Sundsvall och vi har idag 200 anställda i hela Sverige. Nyligen startade vi upp en filial i Göteborg som täcker södra Sveriges behov av konsulter.

Vår personal på kontoret

Jonas
IT - Marknadsföring

Jag har hand om Lexmans IT lösningar samt marknadsföringen. Med ett stort intresse för digitalisering så driver jag fram företaget till att bli ett papperslöst företag.

Mikael
Säljansvarig

Som säljare på Lexman så jobbar jag mycket ute hos kund. Jag har hand om Lexmans avtal mot kunder.

Peter
HR

Jag har hand om Lexmans personal. Allt från personalfrågor, anställningar och samarbeten med arbetsförmedlingar och myndigheter.

Sousan
Utbokning

Som administratör på Lexman så jobbar bland annat med vår bokningstelefon och bokar ut våra konsulter.

Rebecka
HR-Assistent

Rebecka är Lexmans nyaste stjärnskott. HR-Assistent innebär arbete med bland annat personalfrågor och nyanställningar.