Rikstäckande bemanning

Det kan vara en utmaning att hitta kvalificerad personal till din verksamhet. LeXman är ett rikstäckande, heltäckande bemanningsföretag som kan hjälpa er med alla typer av bemanning. Något vi valt att specialisera oss lite extra mycket på är bemanning av butikspersonalE-Handellagerpersonal, demonstrationer och lokalvård. Vi vet att det är viktigt för dig att snabbt få professionell hjälp, vi vet också att det samtidigt måste vara enkelt och flexibelt att hyra personal.
Vi på LeXman erbjuder företag och butiker i dagligvarubranschen servicetjänster inom bemanning och övriga supporttjänster. Det gör vi med fokus på kvalitet, kostnadseffektivitet, kompetens och hög servicegrad.

E-Handel

Varuplock

När er egna personal inte hinner med att fylla på hyllorna eller stallagen med varor så ska ni ta hjälp av Lexman. Vår kunniga personal hjälper er att snabbt och effektivt få upp varorna på rätt plats.

 

Orderplock

Har ni svårt att hinna med dagens leveranser då ni har alldeles för mycket beställningar? Vi har ca 100 duktiga konsulter som är väl utbildade inom lager och E-handel som kan rycka in så att ni inte hamnar efter med dagens leveranser.

 

Arbetsledare

Vi tillsätter alltid en arbetsledare om vi har mer en 10 st konsulter från Lexman på plats ute hos kund. Detta för att jobbet ska bli så effektivt som möjligt. Vi kan även hjälpa er att tillsätta en egen arbetsledare för er personal.

 

Kordinator

Butiksbemanning

Kassa

Våra konsulter är välutbildade och kan alla dom stora kedjornas kassasystem. Några exempel är, Coop, Axfood, Ica och City Gross.

 

Varuplock

Färskvaruplock, kolonialplock det finns inget som vi inte klarar av. Vi kan även hjälpa er med avdelningsansvariga som sköter både inköp och prissättning.

 

Manuella diskar

Vi har många duktiga konsulter som är utbildade inom delikatessdisken, den manuella fiskdisken vi har även styckare till köttavdelningen.

 

Bagare och konditor

Har ni ett bageri i butiken så kan vi hjälpa er med bemanning. Alla våra bagare har rätt utbildning och erfarenhet av butiksbageri.

 

Förbutik

Posten, ATG, Svenska spel. Ja vi har alla certifikat som krävs för att få expediera era  kunder i förbutiken.

Etablering

Vår etableringsavdelning levererar en helhetslösning utefter era behov. Vi har centrala avtal som innebär att vi hjälper företag med ombyggnationer eller uppbyggnad. Vi har välutbildade konsulter och alla har ID06 behörighet.

 

Vi sätter ihop ett team som är speciellt framtaget utefter era behov och planer. Teamet är välutbildat och har många års erfarenhet av olika etableringsuppdrag. Våra etableringsteam är tillgängliga över hela landet för att kunna hjälpa er snabbt och kostnadseffektivt.

 

Vi hjälper er med bland annat

 

Rivning     Hyllmontering     Planogram     Uppskyltning    Bemanning vid nyöppning

Lokalvård

Unik kemikaliefri städmetodik

Med Lexman kemikaliefria städmetodik så rengör vi ytor helt utan kemikalier. Genom att använda melamin och mikrofiber tillsammans med joniserat vatten så ser vi till att lösgöra smutsen samt desinficera ytan. Den här tekniken har visat sig vara både kostnadsbesparande samt höja levnadsmiljön.

 

Ytskiktsrenovering

Vi utför alla typer av ytskiktsrenoveringar. Byt inte ut ert golv i onödan. Anlita Lexman så kan vi få ert missfärgade och slitna golv som nytt igen genom att behandla det på rätt sätt för just ert golv. Det spar både tid och pengar då det inte påverkar er drift i lokalen.

Vi utför även ytskiktsrenovering på väggar, tak, och möbler. Vi är experter på att återställa bland annat trä och vinylgolv.

 

Renhållning

Vårt specialutbildade team hjälper er att hålla rent vid er entré, i garaget, lastkajen mm. Vi hjälper även till med hämtning av sopor, snöröjning, sandning och saltning. Vi har även utbildad personal inom klottersanering.

 

Robotar

 

Vi utför även arbete inom

 

Byggstäd      Flyttstäd       Hemstäd       Fasadtvätt    Fönsterputs

Boka personal online här : Boka personal